woensdag 9 juli 2008

5 Days Off: Roni Size & Reprazent @ Melkweg

Afgelopen vrijdag was het zo ver...

Mijn eerste drum'n bass feestje waar NIET gerookt mocht worden...


Een rare gewaarwording: Die 4 trappen die je op moet om in de veeeeel te kleine rokersruimte te komen van de Melkweg waren aan het eind van de nacht doorweekt en plakkerig en pas op het moment dat je naar huis gaat, blijkt dat je ook gewoon buiten had kunnen staan met je peukie!

Ik moet zeggen, het niet-roken went vrij snel: je hebt meer adem tijdens het dansen en ook iets beter zicht op het podium.

Maar, je ruikt ook de hele tijd ieders persoonlijke lucht. Dat kan plezant zijn, maar helaas is dit in de meeste gevallen niet zo. Tijdens Roni Size en Reprazent kan je namelijk niet stil staan, je moet bewegen, en hard ook, en dat betekent: ZWEET. Die lucht in combinatie met al het verschraalde bier maakt een misselijkmakende lucht waar je niet snel aan went.

Wij hebben het hogerop gezocht en zijn op de balkons gaan staan dansen, daar was het fris, er was veel ruimte en het geluid en zicht op het podium was fantastisch!

Wat een optreden! Wat een beats, Roni Size is echt een held, maar hij is op zijn best als hij wordt bijgestaan door de Reprazent crew. De bandleden en natuurlijk zangeres Onallee en MC Dynamite maken het optreden tot 1 groot feest!

Roni Size & Reprazent betekende voor mij iig dansen tot in de kleine uurtjes!


  

  

Geen opmerkingen: