woensdag 16 januari 2008

C-Mon & Kypski in de studio!

Luister naar het interview met C-Mon & Kypski


Dinsdagmiddag hadden wij onze eerste studiogasten van dit blok en ook zeker niet de minste, namelijk C-Mon & Kypski!
Ik vond dat onze campusradio uitzendingen wel iets meer muziek onderwerpen mochten hebben en wie kunnen er dan beter op de lokale radio dan de Utrechtse hiphop dj's Simon en Thomas, alias C-Mon & Kypski?
Presentator Bram van Montfoort vraagt ze het hemd van het lijf over het album 'Where The Wild Things Are', de bijbehorende albumtour en ook de reis naar Marokko die de jongens maakten met de voltallige band, die uit vier leden bestaat.


De band bracht hun eerste album 'Vinyl Voodoo' uit in 2003 en al na een jaar kwam de opvolger 'Static Traveller'. C-Mon & Kypski zette zichzelf duidelijk op de kaart bij een groot publiek en won al verschillende prijzen bij o.a. 3voor12. In 2006 bracht het kwartet 'Where The Wild Things Are' uit waarop samengewerkt wordt, met Pete Philly, Voicst, Sadat X en de Amsterdam Klezmer Band.

Na de concerten van vanavond in Tivoli en dit weekend in de Melkweg en de Effenaar trekken de mannen zich terug om zich op een nieuw album te storten. Dit album wordt volgens hen een echt C-Mon & Kypski album, Ze gaan rocken, maar dit keer zonder de hulp van de artiesten op 'Where The Wild Things Are'. Zij geven voor de laatste drie concerten nog wel allemaal acte de présence.


Alleen voor de shows zaterdag in Amsterdam en zondag in Eindhoven zijn nog kaarten te krijgen, dus als je kan dit weekend, wees er snel bij!


Luister naar het interview met C-Mon & KypskiHeb je nog lang geen genoeg van C-Mon & Kypski? Check dan hieronder de video van 'Make My Day' van C-Mon & Kypski ft. Pete Philly op YouTube.

3 opmerkingen:

Bram zei

Ziet er tof uit :)

Bram zei

Haha en gelukkig staat er ook een link naar Somberg Modelbouw :D

Gwenny Somberg zei

Hahaha natuurlijk! Beetje reclame voor de familie ja toch!