dinsdag 22 januari 2008

Tjeerd van Voicst blikt vooruit op het concert in Tivoli de Helling!

Luister naar het interview met Tjeerd van Voicst !!!!


Afgelopen donderdag stond Voicst al lekker te rocken met C-Mon & Kypski in de Tivoli in Utrecht. Deze donderdag mogen ze het alleen doen, alleen dan niet in Tivoli de Oude Gracht, maar in Tivoli de Helling.


Het nieuwe album 'A Tale of Two Devils' valt goed in de smaak bij recensenten en lijkt een ontzettende hit te gaan worden. Om deze cd op te nemen is het trio naar Amerika vertrokken om daar in het huis en de studio van producer Peter Katis hun muzikale uitspattingen vast te leggen. Met de single 'Everyday I work on the Road' hebben ze vooral bij 3fm de band ontdekt en daar is hij op dit moment ook megahit.

Campusradio-presentator André Westrate vraagt Tjeerd Bomhof, de frontman van Voicst naar de plannen voor het concert van donderdag 24 januari: "Ik denk dat we ook wat confetti van C-Mon & Kypski gaan jatten en dat nemen we dan donderdag mee!"


Het lijkt dus een flink feestje te worden donderdag en gelukkig zijn wij er ook bij! Mark en ik gaan zorgen dat er beeld- en geluidsmateriaal komt van het concert en dat is dan natuurlijk ook snel te vinden op mijn blog, dus hou het in de gaten!


Luister naar het interview met Tjeerd van Voicst !!!!

Geen opmerkingen: