maandag 21 januari 2008

Kim Holland aan de kant gezet door RNN7 !

Luister naar het interview met Kim Holland !!!


Het programma van Kim Holland 'Uurtje ondeugend' dat elk weekend uitgezonden wordt op RNN7 gaat per eind januari van de buis. “Een belangrijke reden is dat de zender zich in de nabije toekomst nog verder wil profileren als nieuwszender“, aldus een zegsman van de tv-zender. “De combinatie met uurtje ondeugend past daar verder niet in. Tevens was de proefperiode van het programma verlopen.”

Kim moest alleen via via horen dat het programma stopte, want het was niet met haar overlegd. Ze geeft aan dat de kabelaars en RNN7 aanstoot gaven aan de erotiek in de show, die elk weekend op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond werd uitgezonden. De Rotterdamse tv-zender meldde een paar maanden terug nog bewust voor een erotisch programma te kiezen: “Door het inspelen op deze behoefte wil de zender aan haar marktaandeel werken. Dit stemt overeen met het beleid dat SBS en RTL in haar beginjaren voerden, waarbij seks en erotiek redelijk centraal in hun programmering- en stonden. De zenders realiseerden met deze strategie grote marktaandelen.“

Het vreemde is dat de kabelaars nog wel steeds verschillende porno-zenders aanbieden en dat daar geen ophef over is. Volgens Kim Holland komt dit doordat haar programma Nederlands gesproken is en het daarom te echt en te plastisch zou zijn.

Luister naar het interview met Kim Holland !!!

Geen opmerkingen: