Pagina's

woensdag 26 december 2007

Radio-Item: Vibrators, waar let je op bij aanschaf?

Luister naar het radio-item over Vibrators !!!

Omdat vrouwen nooit helemaal tevreden zijn over hun vibrator sprak ik met Connie de Buyzer van Sexclusively. Dit bedrijf organiseert 'Tupperware-parties' bij mensen thuis, maar dan niet voor de huishoudelijke apparaten, maar voor vibrators, dildo's en andere sextoys. Wat is hip tegenwoordig en wat absoluut niet? Connie kan aan ons, vrouwen het beste uitleggen waar we op moeten letten voor we een vibrator aanschaffen.

1 opmerking:

Ladykiller zei

Bij het kopen van een vibrator is het belangrijk om rekening te houden met verschillende aspecten om ervoor te zorgen dat je een product kiest dat goed bij je past. Hier zijn enkele belangrijke punten om over na te denken:

Type en Doel: Bepaal eerst voor welk doel je de vibrator wilt gebruiken. Er zijn verschillende soorten vibrators, zoals clitorale vibrators, G-spot vibrators, bullet vibrators, wand massagers, en meer. Elk type heeft zijn eigen unieke eigenschappen en is ontworpen voor verschillende soorten stimulatie.

Materiaal: Het materiaal van de vibrator is cruciaal voor zowel veiligheid als plezier. Zoek naar lichaamsveilige materialen zoals medische siliconen, ABS-plastic, glas of roestvrij staal. Vermijd materialen die ftalaten bevatten, aangezien deze schadelijk kunnen zijn.

Grootte en Vorm: De grootte en vorm moeten comfortabel zijn voor jouw lichaam. Sommige mensen geven de voorkeur aan kleinere, meer discrete vibrators, terwijl anderen wellicht meer genieten van grotere maten. De vorm is ook belangrijk voor het soort stimulatie dat je zoekt.