donderdag 14 augustus 2008

R.I.P. Percy....

Mode-ontwerper Percy Irausquin is donderdag op 39-jarige leeftijd overleden. Hij werd levenloos aangetroffen in zijn Amsterdamse woning op de badkamervloer. De doodsoorzaak wordt nog onderzocht, maar de politie verwacht een tragisch ongeluk.De van Aruba afkomstige couturier gooide hoge ogen met de jurken die hij ontwierp voor Bekende Nederlanders. Zo ontwierp hij de trouwjurk van Katja Schuurman en ook de Evita premierejurk voor Brigitte Heitzer. Ook droeg regisseuse Suzie Templeton een jurk van Percy op de Oscar-uitreiking van dit jaar.

Zijn vriend Arjan Mallie heeft hem gevonden, hij was ongerust geworden omdat hij anderhalve dag al niks van hem had gehoord. Op Aruba is de familie van Irausquin bijeen om de uitvaart te regelen.

Meer info @ Nu.nl


Catwalk Show van Percy Irausquin op de Amsterdam International Fashion Week van 2008Pffff, wat heftig zeg, zo jong nog en zo veelbetekenend voor het Nederlandse en internationale mode-landschap. Zonde is het zeker en de manier waarop is ook vreselijk. Je staat lekker te douchen, let heel even niet op, glijdt uit en dat was dan je leven.... Ik ben er nogal van in de war. Sterkte voor de familie en vrienden en hopelijk zullen zijn creaties nog lang te bewonderen zijn.

Geen opmerkingen: